Μοναδικές συνθέσεις γοητείας δίπλα στο λιμάνι του Στομίου, στα Παράλια της Λάρισας, μόλις 12 χλμ από τη γέφυρα του Πηνειού (Τέμπη), 48 χλμ από την πόλη της Λάρισας, 120 χλμ από την πόλη της Θεσσαλονίκης και 370χλμ από την Αθήνα.

Ατέλειωτες αμμουδιές, πεντακάθαρα νερά, όρμοι φανταστικοί, μοναχικές αλλά και πολυσύχναστες παραλίες, σπορ στη θάλασσα αλλά και στις πλαγιές του βουνού Κίσαβος, είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα που καθιστούν την περιοχή ιδιαίτερα ελκυστική. Γυμναστείτε παίζοντας beach volley, αφεθείτε στο χάιδεμα των κυμάτων κάνοντας wind surfing, δοκιμάστε τις δυνάμεις σας και ζήστε τη χαρά της δράσης  στο πανέμορφο φαράγγι της Καλυψώς.

Σήμα κατατεθέν του Στομίου, ο Φάρος που βρίσκεται στην παραλία αλλά και το γραφικό λιμάνι της, που αποτελεί και το μεγαλύτερο αλιευτικό καταφύγιο της ευρύτερης περιοχής. Η περιοχή γεμάτη χρώματα, φυσικές ομορφιές και ιστορικά μνημεία σας προσκαλεί να τη γνωρίσετε. Ξεκινήστε με μια εξόρμηση στον Κίσαβο για ποδήλατο, ορειβασία, αναρρίχηση και περίπατο και χαθείτε ύστερα στην κοιλάδα των Τεμπών, αυτό το μνημείο της φύσης και της ιστορίας.

….δίπλα ο υδροβιότοπος του Δέλτα του Πηνειού, που προστατεύεται από τη συνθήκη RAMSAR. Σπάνια είδη πουλιών, φωλιάζουν ή ξεχειμωνιάζουν στο Δέλτα του Πηνειού, προκαλώντας το ενδιαφέρον τουριστών και ερευνητών. Σε μικρή απόσταση, στις πλαγιές του Κίσαβου βρίσκεται το μοναστήρι του Αγίου Δημητρίου, η «Παναγία του Οικονομείου» της εποχής των Κομνηνών.

Αυτό το ξεχωριστό κομμάτι της Θεσσαλίας σε γοητεύει κάθε εποχή, γιατί γνωρίζει με ένα δικό του τρόπο να βιώνει και να αισθάνεται τα πράγματα.