Εικόνες που μεθάνε το βλέμμα ανακαλύπτεις από το Ξενοδοχείο VLASSIS . Βαθιές ανάσες γαλήνης και ομορφιάς, σε δύο χώρους, όπου κυριολεκτικά το βουνό σμίγει με τη θάλασσα.

Μοναδικές συνθέσεις γοητείας δίπλα στο λιμάνι του Στομίου, στα Παράλια της Λάρισας, μόλις 12 χιλιόμετρα από τη γέφυρα του Πηνειού (Τέμπη). Καλώς ήλθατε στο Στόμιο, στο Ξενοδοχείο VLASSIS, σε ένα διαφορετικό χώρο διακοπών όπου κυριαρχεί η φύση, η ηρεμία, η ξεκούραση, η φιλοξενία, το καλό φαγητό, η νυχτερινή ζωή και εκείνη η απέραντη θέα προς το γαλάζιο του Αιγαίου.

Το Ξενοδοχείο VLASSIS διαθέτει δίκλινα δωμάτια και οικογενειακά διαμερίσματα όλα με μοναδική θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Διαθέτει επίσης, εστιατόριο, beach bar, αναψυκτήριο με ξαπλώστρες, παιδική χαρά, άνετο παρκινγκ, και μπορεί να σας προσφέρει όλες τις ανέσεις για ξεκούραστες και ξέγνοιαστες διακοπές.  

Το Ξενοδοχείο αναλαμβάνει τη διοργάνωση εκδηλώσεων (γάμοι, βαφτίσεις, παιδικά πάρτι και γενικά κάθε είδους εκδήλωση) στους χώρους του εστιατορίου και του beach bar.

Η άψογη εξυπηρέτηση, το πλούσιο πρωινό με τα τοπικά προϊόντα, το εστιατόριο με τα φρέσκα θαλασσινά αλλά και το φαγητό για όλες τις προτιμήσεις και κυρίως η ζεστή φιλοξενία είναι μερικές από τις μικρές εκπλήξεις που σας περιμένουν.